carfinder

Äntligen en Ferrari ...

Ferrari 348 gts - 94


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kontakta Carfinder:
carfinder@telia.com

 

 

Efter många års längtande tog jag mig slutligen i kragen och bestämde mig för att jag verkligen skulle köpa en Ferrari.

Närmare undersökningar av olika modeller gav att det var en 348 jag skulle ha. En som jag bedömde modern bil, relativt lätt att äga och mycket körglädje för pengarna.

Att köpa en Ferrari var en utmaning. Min sökprocess var lång. Jag ville ha den finaste bilen till det bästa priset. Under mitt sökande lärde jag mig mycket ... För mig var det viktigt att känna förtroende både för bilen och säljaren. Jag fann bilen på Carfinders hemsida. Den låg över den prisnivå jag hade tänkt mig, men hade allt annat jag önskade.

Vi hade ett flertal möten, Carfinder (Per-Håkan Grolander), säljaren och jag och till slut blev det affär. Det jag främst uppskattar i Carfinders arbete med köpet är att Per-Håkan lyssnade både till säljaren och till mig. Han lyckades få oss att finna en prisnivå som vi båda (hoppas jag) är nöjda med. Jag betalade mer än vad jag hade tänkt mig. Men jag fick också den bil jag önskade mig. Jag har aldrig ångrat mig. Och säljaren fick bilen såld. I köpet ingick att bilen skulle levereras kamremsbytt och servad av Sportvagnsservice AB, Lasse Bortz. Den utfästelsen fullföljdes till fullo.

Jag upplever att Per-Håkan lade ned mycket extra tid och engagemang på affären. Att träffas vid ett flertal tillfällen, att medla mellan säljaren och mig, att efter ett möte sammanfatta mötet samt att allmänt vara ett bollplank för mig i affären. Till detta ska också föras att Per-Håkan bistod mig vid försäkringen och besiktning av bilen. Carfinder kunde också ordna med transport av bilen till mitt garage. Även efter att affären var avslutad har Per-Håkan ställt upp med tips och råd kring Ferrari-ägandet.

Att uppgifter stämde, avtal och tider hölls känns så självklart att man glömmer att så inte alltid är fallet.

Michael Söderström

 

   
   

 

Åter till startsidan