carfinder

Clairys eget val ...

Direktimport av Audi TT Coupé -00

 

 

 

En röd Audi TT Coupé var vad jag ville ha! En bil som var något år gammal och hade rullat ett par tusen mil högst. Genom goda vänner hörde jag talas om Carfinder och tog kontakt genom att skicka in en intresseanmälan via Carfinders hemsida, berättar Clairy.

Redan efter ett par dagar hade Per-Håkan sett över vad som fanns på marknaden och rapporterade per e-brev till mig. I Sverige fanns ingen sådan bil som jag önskade. Då återstod möjligheten att titta på någon av de bilar som fanns i Europa. I Ludwigsburg utanför Stuttgart fanns en fin bil som bara hade gått 1070 mil. Per-Håkan föreslog att vi skulle se på den bilen på plats i första hand. Det lät oemotståndligt spännande!

En av Carfinders svenska experter kontrollerade bilen och dess doku-mentation nere i Ludwigsburg och gav den "med beröm godkänt"...

Mot bakgrund av Carfinders skriftliga affärsförslag/kalkyl, efter nedförhandling av bilens pris, valde jag att gå vidare.

Affärsförhandlingar, avslut av affären, hemtransport av bilen jämte vinterhjul, registreringsbesiktning, omprogrammering av immobilisern ...
ja, allt sköttes av Carfinder. Per-Håkan höll mig hela tiden informerad om vad som behövde göras och rapporterade när det var genomfört.

Den tyske bilhandlaren missade dessvärre att skicka upp bilens "Fahrzeugbrief" i original. T o m DHL lyckades fördröja dokumentet ett dygn extra, vilket gjorde att den förbokade besiktningstiden måste skjutas framåt. I praktiken innebar det att jag fick vänta på min bil en vecka extra.

Gissa om det var spännande att få se bilen för första gången "på riktigt"!

Bilen var helt i nyskick. Tvättad, vaxad, motortvättad och rengjord överallt. Det kändes väldigt bra att få ta emot bilen på det sättet.

Carfinders affärsförslag har hållit helt och sammanfattningsvis tycker jag att jag har fått ett både personligt och kompetent stöd hela vägen. Dessutom känner jag att jag är välkommen när som helst om jag skulle behöva hjälp med något.

Kontakta Carfinder:
carfinder@telia.com

Upplagd 2002-12-28

   

 

Åter till startsidan